Valikko
Sateenkaariyhdistys Malkus

Voimavaraksi-neuvonta

Voimavaraksi-neuvonta on luottamuksellinen tila, jossa voit pohtia ammattilaisen tuella sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuteen sekä hengellisyyteen tai vakaumukseen liittyviä kysymyksiä. Nämä kysymykset voivat koskettaa sinua itseäsi, läheistäsi tai yhteisöäsi.

Neuvontamme on uskonnollisesti sitoutumatonta. Kunnioitamme näkemyksiäsi ja voit tulla mukaan juuri siinä kohtaa polkuasi, jossa olet. Lähdemme aina liikkeelle sinun tarpeistasi ja toiveistasi.

Neuvonta on maksutonta ja sitä on saatavilla tarpeen mukaan 1–5 kertaa. Voit osallistua puhelimitse tai videoyhteydellä mistä päin Suomea tahansa. Emme kerää henkilötietojasi ja voit halutessasi asioida anonyymisti. Voit tulla neuvontaan yksin, kumppanin tai läheisen kanssa. Tarvittaessa autamme sinua eteenpäin sopivamman avun piiriin.

Neuvontapalvelusta vastaa Voimavaraksi-hankkeen koordinaattori Maria. Maria on sosionomi-diakoni, seksuaaliterapeutti ja pyskoterapeuttiopiskelija. Hän on tehnyt kohtaavaa työtä sukupuoleen, seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvien kysymysten parissa yli vuosikymmenen ajan.