Valikko
Sateenkaariyhdistys Malkus

VapaaehtoistyöHaluatko antaa aikaasi ja osaamistasi uskonnollistaustaisten ja hengellisten sateenkaari-ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi?

Voimavaraksi-hankkeen toiminta tukeutuu vahvasti vapaaehtoisten työpanokseen. Yhdessä saamme aikaiseksi enemmän. Perehdytämme vapaaehtoiset tehtäviinsä ja tuemme tarpeen mukaan.

Vertaisryhmän ohjaaja
Vertaisryhmiemme ohjaajat ovat vapaaehtoisia. Tällä hetkellä kaikkiin ryhmiimme otetaan mukaan uusia ohjaajia. Voit myös ehdottaa uutta vertaisryhmää, jos sinulle sopivaa ei vielä löydy.

Oman tarinan kertoja
Taltioimme uskonnollistaustaisten ja hengellisten sateenkaari-ihmisten kokemuksia teksteinä ja videoina. Haluaisitko sinä kertoa oman tarinasi? Voit halutessasi kertoa tarinasi anonyymisti.

Videoiden tekstittäjä
Teemme videoita mm. kokemuspuheenvuoroista. Tekstitämme videot suomeksi ja mahdollisuuksien mukaan myös muilla kielillä. Olisitko valmis auttamaan tässä?

Keskustelupalstan moderaattori
Verkkosivustomme keskustelupalstan viestit kulkevat vapaaehtoisten moderaattoreiden kautta. Moderaattorin tehtävänä on tarkistaa viestin sopivuus ja hyväksyä tai hylätä se. Keskustelu toimii sitä paremmin, mitä pienemmällä viiveellä viestit saadaan käsiteltyä. Siksi moderointiapu on aina hyvin tervetullutta.

Jotain muuta?
Onko mielessäsi jokin muu tapa, miten haluaisit antaa oman panoksesi hankkeen toimintaan? Kerro meille ideasi ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä